A Timár Mix története a 90-es évek elején indult, harminc év versenyhorgászat tapasztalatával, és azóta is hasítanak. Timár Szabolcs hatszoros világbajnok volt a vendégünk, és mesélt arról, amiről az etetőanyag-gyártók általában csak ködösítenek: alapanyagok származása, bérgyártás, aromák.
- A Timár család és a horgászat történelmi viszonya.
- Melyik országból jön a jó minőségű csonti?
- A horgászat Pep Guardiolája és a baráti jó viszony a versenysportban.
- Mi az a snecizősor?
- Horgászversenyen a magyarok a navahó kódolók.
- Így indult az etetőanyag-biznisz a 90-es években, és a vaníliás cukor azóta is nagyot megy.
- A szentjános kenyér titka.
- Horgászat végén a sok Xerxész megcsapkodta a vizet.
- A biológiai szúnyogirtás miatt nincs itthon tűzőszúnyog.
- A hat klasszikus íz, ami 30 éve hasít.
- Fejlesztési irányok és az aktuális divatok.
- Mi van a River Goldban? Mondd meg nekik, hogy kavics!
- Jó előszele a trendeknek az angol piac.
- Féltucat cég van itthon, aki maga gyárt etetőanyagot. A többi bérgyártat ezzel a hattal.
- Az alapanyagok titkai: mi az angolmorzsa? Honnan van a löszös agyag? Miből van a csontiragasztó?
- Hallisztekről amit tudni kell: a kulcsszó a fehérjetartalom.
- Tönkre tudja tenni a vizet a beszórt etetőanyag?
- Tízből öt horgász nullás fogási naplót adott le.
- Miért kell egy másik márkanév? A drágább mikor jobb?
- Ízek és színek szerepe, és a halhús hierarchiája.
Kövesd a Parti-Arcok Podcastet mindenhol:
Facebook oldal: www.facebook.com/partiarcokpodcast
Zárt Facebook csoport: www.facebook.com/groups/partiarcokpodcastcsoport
Instagram: www.instagram.com/parti_arcok_podcast/
Youtube: www.youtube.com/@parti-arcokpodcast5547
TikTok: www.tiktok.com/@fishinda
Töltsd le a Fishinda App-ot, és csatlakozz Európa legnagyobb horgászközösségéhez: vy9r9.app.goo.gl/fishinda