77. Az etetőanyag-gyártás titkai – Timár Szabolcs | Parti-Arcok Podcast

A Timár Mix története a 90-es évek elején indult, harminc év versenyhorgászat tapasztalatával, és azóta is hasítanak. Timár Szabolcs hatszoros világbajnok volt a vendégünk, és mesélt arról, amiről az etetőanyag-gyártók általában csak ködösítenek: alapanyagok származása, bérgyártás, aromák.

  • A Timár család és a horgászat történelmi viszonya.
  • Melyik országból jön a jó minőségű csonti?
  • A horgászat Pep Guardiolája és a baráti jó viszony a versenysportban.
  • Mi az a snecizősor?
  • Horgászversenyen a magyarok a navahó kódolók.
  • Így indult az etetőanyag-biznisz a 90-es években, és a vaníliás cukor azóta is nagyot megy.
  • A szentjános kenyér titka.
  • Horgászat végén a sok Xerxész megcsapkodta a vizet.
  • A biológiai szúnyogirtás miatt nincs itthon tűzőszúnyog.
  • A hat klasszikus íz, ami 30 éve hasít.
  • Fejlesztési irányok és az aktuális divatok.
  • Mi van a River Goldban? Mondd meg nekik, hogy kavics!
  • Jó előszele a trendeknek az angol piac.
  • Féltucat cég van itthon, aki maga gyárt etetőanyagot. A többi bérgyártat ezzel a hattal.
  • Az alapanyagok titkai: mi az angolmorzsa? Honnan van a löszös agyag? Miből van a csontiragasztó?
  • Hallisztekről amit tudni kell: a kulcsszó a fehérjetartalom.
  • Tönkre tudja tenni a vizet a beszórt etetőanyag?
  • Tízből öt horgász nullás fogási naplót adott le.
  • Miért kell egy másik márkanév? A drágább mikor jobb?
  • Ízek és színek szerepe, és a halhús hierarchiája.

Kövesd a Parti-Arcok Podcastet mindenhol:
Facebook oldal: ⁠www.facebook.com/partiarcokpodcast⁠
Zárt Facebook csoport: ⁠www.facebook.com/groups/partiarcokpodcastcsoport⁠
Instagram: ⁠www.instagram.com/parti_arcok_podcast/⁠
Youtube: ⁠www.youtube.com/@parti-arcokpodcast5547⁠
TikTok: ⁠www.tiktok.com/@fishinda⁠
Töltsd le a Fishinda App-ot, és csatlakozz Európa legnagyobb horgászközösségéhez: ⁠vy9r9.app.goo.gl/fishinda⁠